Reparatii Frigidere

Reparatii Frigidere Constanta

Reparatii Frigidere Constanta la domiciliul clientului,folosim doar piese originale pe care oferim o garantie in functie de componenta de la 6 la 12 luni, program zilnic intre orele 08:00-22:00 Sambata si duminica 10:00-20:00

Reparatii Frigidere Constanta
Reparatii Frigidere Constanta

Reparatii Frigidere Constanta
Defectiunile care pot aparea la frigidere in marea lor majoritate sunt electrice si au la baza variatii de tensiune care pot provoca diverse intreruperi, arderi, blocari, impuscari a circuitului electric al diverselor componente, compresor, termostat, releu, contact, placa electronica, dar pot fi si de fabricatie sau o reparatie de frigider neprofesionista, in urma folosirii unor a unor materiale sau piese de slaba calitate.

Este important pentru noi, cat si pentru dumneavoastra, ca reparatia frigiderului sa fie facuta in cel mai scurt timp, in acest sens, echipele noastre de service sunt pregatite intotdeauna sa raspunda cat mai rapid solicitarilor, si sa efectueze reparatiile necesare.

Pentru a putea efectua interventii de service de calitate asupra frigiderelor, firma noastra dispune frigotehnisti cu experienta si certificat de operator cu gaze fluorurate categoria I, eliberat de AGFR. Identificam si remediem rapid problemele aparute la frigidere, avand in dotarea de lucru, scule frigotehnice profesionale.

Indiferent de marca frigiderului dumneavoastra, va putem furniza la comanda piese componente originale: compresoare, senzori temperatura, termostate, placi electronice, ventilatoare, etc.

Pentru orice problema legata de buna functionare a frigiderului va stam la dispozitie. Este mai bine sa preveniti decat sa reparati si cu cat amanarea reparatiei este mai tarzie, ea poate afecta componente mult mai importante si costisitoare. Lucrarile pe care le executam pentru remedierea defectiunilor: incarcare freon cu agenti frigorifici ecologici, schimbare compresor(motor), relee termice, de pornire, filtre de umiditate, schimbare termostate, ventilatoare, curatare condensatoare racire etc. Asiguram orice interventie in repararea frigiderelor dumneavoastra. Lucram cu toate modelele de frigidere, combine frigorifice, congelatoare
Reparatii Frigidere Constanta,

Call Now Button0737535005